© 2020 Putno Srbija

najjpovoljnije putno osiguranje.jpg

Najjeftinije putno osiguranje

U moru ponuda polisa putnih osiguranja, kako odabrati najbolju? Većina naših državljana svoju potragu za putnim osiguranjem počinje ukucavanjem na Google termina “najjeftinije putno osiguranje”. Zašto uvek krećemo od “najjeftinije putno osiguranje”, ili “najpovoljnije putno osiguranje”? Zašto našu potragu nekada ne krenemo sa “najkvalitetnije putno osiguranje” ili “najbolje putno osiguranje”?

putno osiguranje za skijanje.jpg

Kuda na skijanje – prvi deo

Pored standardnog Kopaonika i Stare planine, veliki broj naših skijaša putuje u skijaške centre u okolnim državama, a i dalje. Ovom prilikom ćemo vas podsetiti na neke od njih.

putno osiguranje - polisa.jpg

Kako se koristi polisa putnog osiguranja

U značajnom broju slučajeva klijenti budu nezadovoljni i ljuti na osiguravajuću kuću čiju su polisu putnog osiguranja kupili, samo iz razloga što im nije na pravi način objašnjeno kako se polisa putnog osiguranja koristi.

putno osiguranje za skijanje.jpg

Kako stradaju skijaši?

Kao deca smo svi uživali u zimskim čarolijama na snegu. Preko sanki, kliska, mali skijica, “gajbarica”, do pravih skija i ozbiljnog skijanja. Većina ljubitelja skijanja jedva čeka period decembar-mart kako bi se prepustili čarima slobode i brzine na belom pokrivaču.

airport-2373727_1280.jpg

Putno osiguranje srpskim jezikom

Upoznajte se sa osnovama putnog osiguranja, od različitih vrsta pokrića do najvažnijih karakteristika.

Putno osiguranje dizajnirano je za pokrivanje velikih nesrećnih slučajeva tokom putovanja u inostranstvo i na odmoru. Putovanje bez pokrića vrlo je rizično i moglo bi vam iz džepa izbaciti masovno mnogo novca. Evo osnova koje treba da znate pre kupovine.

slika1.jpg

Pomoć na putu – na putovanje bez brige

Pre nego što se ove godine uputite u neko od letovališta na crnogorskom, bugarskom ili grčkom primorju, ukoliko putujete svojim vozilom, razmislite o kupovini putne asistencije za svoj automobil...

Putno osiguranje cena, Cena putno osiguranje, Najbolje putno osiguranje, Najjeftinije putno osiguranje, Top putno osiguranje, Putno osiguranje za letovanje, Putno osiguranje za more, Osiguranje za putovanje, Putno osiguranje porodično, Porodicno putno osiguranje

Za deset evra, koliko u proseku koštaju najjeftiniji paketi putnog zdravstvenog osiguranja za deset dana odmora, građani koji letuju u inostranstvu mogu izbeći visoke troškove koje bi platili u slučaju da moraju da koriste zdravstvene usluge u stranoj zemlji.

Putno osiguranje cena, Cena putno osiguranje, Najbolje putno osiguranje, Najjeftinije putno osiguranje, Top putno osiguranje, Putno osiguranje za letovanje, Putno osiguranje za more, Osiguranje za putovanje, Putno osiguranje porodično, Porodicno putno osiguranje

Da li nam je potrebno putno osiguranje?

Nakon višegodišnjeg rada u osiguravajućim društvima, rešili smo da otvorimo sopstvenu agenciju za zastupanje u osiguranju. Zašto? Osiguravajuća društva, ma koliko velika i jaka bila, ne mogu se potpuno posvetiti svakom klijentu...