Blog

Koje putno osiguranje za Grčku odabrati?

Ako kažemo da je ovo pitanje bez tačnog odgovora, nećemo uopšte pogrešiti. Svakako su na internetu dostupne informacije o svim osiguravajućim kućama, koje u svojoj ponudi imaju i putno osiguranje za Grčku, tako da izbor zavisi isključivo od odluke svakog turiste.

Uz to postoje i opcije koje nude različite banke korisnicima određenih platnih ili kreditnih kartica omoguće da uz paket bankarskih usluga imaju i putno osiguranje. Pošto je ovo program koji osiguravajuće kuće namenski prave za banke, pre putovanja treba proveriti, koje teritorijalno pokriće obuhvata naša polisa putnog osiguranja, kolika je suma pokrića, imamo li učešće prilikom korišćenja. kući.

Nedavno je u većini osiguravajućih kuća uvedeno da se alergija na sunce ili ubod insekata (pčela, osa, krpelja...) nisu pokriveni, međutim, ima i dalje onih koje i dalje to pokrivaju. Kod osiguravajućih kuća koje ne pokrivaju ovakve vrste povreda, troškove pregleda kod doktora moraćete da snosite sami.

Usled pandemije Korona virusom, većina osiguravajućih kuća je odlučila da ne pokriva Kovid-19, međutim, postoje kompanije koje nude medjunarodno putničko osiguranje sa Covid pokrićem.

Za putno zdravstveno osiguranje po vašoj meri, možete se raspitati putem sajta, mejla, vibera, whatsappa ili chata na sajtu www.putnosrbija.rs jedinom sajtu koji se samo i isključivo bavi polisama za putničko zdravstveno osiguranje.