Blog

Najpovoljnije Putno Osiguranje Online za Ameriku, Kanadu, Japan, Australiju

Većina osiguravajućih kuća, koje se bave medjunarodnim putničkim zdravstvenim osiguranjem, pravi podelu kada je u pitanju teritorija koju pokrivaju. Najčešće imamo podelu na a) teritoriju Evrope, b) Svet osim SAD, Kanada, Japan, Australija i c) ceo Svet.

Zašto su USA, Japan, Kanada i Australija toliko posebne kada je zdravstveno osiguranje za putovanje u pitanju?

Pošto je medicina u ovim zemljama na visokom stepenu razvoja, zdravstvene usluge u ovim zemljama su izuzetno skupe. Bolnički dan u Americi košta između 2.000usd i 3.000usd. Čak i najjednostavnija medicinska interverncija se meri u stotinama dolara.

Kako bi sebe poštedeli nepotrebnih ogromnih troškova, najbolje što možemo da uradimo je da kupimo polisu putnog osiguranja online ili na prodajnim mestima osiguravajućih kuća. Polisa zdravstvenog osiguranja za putovanje treba da sadrži što veću sumu pokrića. Na našem tržištu postoje polise zdravstvenog osiguranja za inostranstvo, koje imaju pokriće čak do 120.000eur. Najčešće pokriće koje putnici iz Srbije uzimaju je 30.000eur. Treba izbegavati polise putnog zdravstvenog osiguranja koje imaju pokriće manje od 30.000eur i sadrže učešće putnika u troškovima pregleda.

Polisu putnog osiguranja online ili na prodajnim mestima ne trebate kupovati sami, naše iskustvo i poznavanje tržišta putnog osiguranja u Srbiji vam stoji na raspolaganju kako bi pronašli najbolji odnos cene i pokrića za bilo koji deo planete koji planirate da posetite.

Više informacija o kupovini on-line polise putničkog zdravstvenog osiguranja možete dobiti putem chat-a našem sajtu, kao i putem Vibera ili Whatsapp-a