Blog

Putničko Zdravstveno Osiguranje za Egipat

U 2020. Kovid godini, destinacija koja se pokazala kao potpuni hit, je Egipat.

Prema analizi naše kompanije, svaka druga polisa za medjunarodno zdravstveno osiguranje, u periodu od početka juna, do kraja septembra prošle godine, je bila za Egipat.

Povoljne cene putovanja, dobra usluga u hotelima, kao i relaksirajući uslovi za ulazak na teritoriju Egipta, doveli su do toga da čak i zagriženi ljubitelji grčke obale, isprobaju čari ove prijateljske afričke zemlje.

Kako bi iskoristili nepovoljnu zdravstvenu situaciju u evropskim zemljama, i privukli što više turista, Egipat je ukinuo obaveznu vizu od 20 evra/dolara. Jedini uslov da je bio da morate imati polisu za putno zdravstveno osiguranje sa uključenim kovid pokrićem.

U ponudi naših osiguravajućih kuća možete kupiti pomenute polise za putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem do 15.000 evra i 30.000 evra, uz doplatak na osnovno osiguranje od 50%.  Na primeru četvoročlane porodice koja bi platila vize za ulazak u Egipat 80 evra/dolara, ova doplata za korona pokriće je zanemarljiva.

Prema prvim pokazateljima, i ova turistička 2021. će biti uspešna za egipatska letovališta u Hurgadi i Šarm-el-Šeiku.

Više informacija o vašoj polisi za zdravstveno putno osiguranje, možete dobiiti putem našeg sajta, mejla, chata, viber ili whatapp broja.