© 2020 Putno Srbija

Svet automobilske asistencije na jednom mestu –
putno osiguranje za automobil

Pošto živimo u državi gde je prosečna starost automobila 17 godina, nisu retke situacije da nas vozilo ostavi negde na putu. Iako većina nas vodi računa i pravilno servisira svoj automobil, svedoci smo da na putu često viđamo postavljen trougao i vozača u fluorescentnom prsluku, kako nervozno stoji pored. Ukoliko nam se takva situacija dogodi u urbanoj sredini, od kuće do posla, i nije toliko strašno, snaći ćemo se, a i šlep do majstora ili kuće nas neće puno koštati.

Međutim, postoje i drugačije situacije. Automobil je spakovan do vrha, sve je spremno za pokret od rane zore, jedva smo dočekali naše dve nedelje godišnjeg odmora, deca se raduju moru. Posle kratkog zadržavanja na granicama, samo nas kilometri dele od mora. Euforija raste, deca se takmiče, ko će prvi ugledati tamno plavetnilo u daljini..kad odjednom..prasak! Automobil se zatrese i posle desetak pređenih metara se zaustavimo u stranu. Prvo muk, neverica, pa onda osećaj nemoći. Otvaramo haubu, zagledamo ispod auta, a ustvari pojma nemamo šta gledamo i šta da radimo. Nadamo se da nije toliko strašno, pokušavamo da se saberemo, i da pozovemo nekoga da nam pomogne..

Da ne bi sebe dovodili u ovakvu sitaciju, da se poštedimo nervoze i sekiracije, predlažemo da razmislite o kupovini nekog od paketa putne asistencije za svoj automobil.

Pošto sarađujemo sa svim kompanijama koje se bave ovakvom vrstom pomoći u Srbiji, potrudićemo se da za vas pronađemo najbolji odnos cene i pokrića.

Na osnovu popunjenog upitnika, koji se nalazi ispod ovog teksta, dajete nam dovoljno informacija da Vam predložimo rešenje koje bi mi uradili za sebe, odluka je svakako na Vama.

 

Postupak kupovine je brz i jednostavan:

1. Pošaljete fotografiju osnovne polise osiguranja vašeg vozila, koju ste dobili prilikom registracije vozila (ukoliko se Vaš automobil vodi na neku drugu osobu, pošaljite nam i svoje podatke, ime prezime - adresa stanovanja), mejlom ili viberom;

2. Mi šaljemo uplatnicu (možete platiti u pošti, banci, m-bankom ili e-bankom);

3. Kada dostavite dokaz da je uplatnica plaćena (slika uplatnice, printsreen ekrana ili screenshot sa telefona), šaljemo polisu-vaučer (možete je štampati sami ili imati u pdf formi).

Pošaljite nam upit!
arrow&v